BLOG

Figueres 1

CAT Ceràmic Figueres

Us convidem a descobrir les nostres ofertes a CAT Ceràmic. Gres imitació parquet, gres porcellànic, revestiment paret. Us sorprendra la nostre relació qualitat preu.
Figueres 2

CAT Ceràmic Figueres

Amb més de 25 anys en el sector, l'empresa CAT CERÀMIC ofereix espais adequats en cada un dels nostres showrooms. Amb nosaltres, vostè sempre podrà obtenir el millor preu sense comprometre la qualitat i disseny.
CAT Ceràmic Narbonne 1

TOT Ceramica Narbonne

Un equip professional sempre disponible li donarà la benvinguda i li aconsellarà i respondre a les seves necessitats de dilluns a dissabte. Una informació tècnica, conèixer la disponibilitat d'un producte, el preu, l'assessorament no dubti en Contactear amb nosaltres o enviar la seva sol·licitud per correu.
portfolio7

TOT Ceramica Narbonne

La tendència actual utilitza diferents colors i textures en diverses parets no només veure els colors i material de què estan fetes. Revestiments de paret i rajola: Econòmic i perfecte per al color i la textura, de gres porcelànic: Varietat de colors i textures. Recordeu, el sistema de subministrament és el criteri més important per a l'elecció de l'element de ceràmica.